Καλάθι Αγορών (0)

Συνεταιρισμός ΑΜΕΑ ΜΑΖΕΙ

Το ''ΜΑ...ΖΕΙ'' δραστηριοποιείται στις χειροποίητες κατασκευές με πηλό, ξύλο, μέταλλο και ύφασμα, στα χειροποίητα είδη βάπτισης, γάμου, στο χειροποίητο κόσμημα, στα γούρια, ημερολόγια και εποχιακά είδη.  Είμαστε μια παρέα νέων ανθρώπων που παραμερίζοντας τις δυσκολίες των καιρών με πείσμα, εργατικότητα, ποιότητα υπηρεσιών, με χαμηλές τιμές, διεκδικούμε την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη με ίσες ευκαιρίες. Στο κανάλι μας θα δείτε βιντεάκια που θα παρουσιάζουν τον τρόπο κατασκευής των δημιουργημάτων, θα ενημερώνεστε για δωρεάν εκδηλώσεις μας και θα μαθαίνετε τα νέα μας.

Το ‘’ΜΑ…ΖΕΙ’’ είναι ένας φορέας με δύο πόδια. Είναι και Σωματείο και Συνεταιρισμός.

Το σωματείο ιδρύθηκε το 2009 από τους γονείς, κηδεμόνες και φίλους των αποφοίτων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πειραιά που εξειδικεύτηκαν σε τεχνικές ειδικότητες, τις οποίες και εξελίσσουν μέσα στα εργαστήρια του ‘’ΜΑ…ΖΕΙ’’ . Καθημερινά, οι νέοι απασχολούνται με εξάωρες πρωινές δραστηριότητες στα εργαστήρια της αυτόνομης διαβίωσης, του πηλού, του ξύλου, των κατασκευών με ανακυκλώσιμα υλικά , της μαγειρικής και του κήπου.

Το 2012, με καταστατικό του υπουργείου εργασίας ιδρύθηκε ο συνεταιρισμός ‘’ΜΑ…ΖΕΙ’’, οποίος είναι και ο μοναδικός ‘’ένταξης’’ ΑμεΑ και ευπαθών ομάδων του Πειραιά και δραστηριοποιείται στο τομέα των κεραμικών διακοσμητικών και χρηστικών ειδών, του ξύλου, των κατασκευών με ανακυκλώσιμα υλικά, εποχιακά είδη, γούρια, είδη βάφτισης-γάμου.

Κινούμαστε στο χώρο λιανικής και χονδρικής πώλησης. Πραγματοποιούμε και ειδικές κατασκευές κατόπιν παραγγελίας.

Γνωρίστε μας καλύτερα στη σελίδα μας στο facebook εδώ 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στο newsletter μας.
Όνομα:
Επιλέξτε μια ή περισσότερες κατηγορίες ενημέρωσης:
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Προσφορές
  • Νέα προϊόντα
Ενδιαφέρομαι περισσότερο για προϊόντα των κατηγοριών (επιλέξτε μία ή περισσότερες):
  • ΑΞΕΣΟΥΑΡ
  • ΓΑΜΟΣ - ΒΑΠΤΙΣΗ
  • ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΙΔΗ
  • ΞΥΛΟ
  • ΠΗΛΟΣ
Ενδιαφέρομαι για προϊόντα και νέα των εταιριών: