Καλάθι Αγορών (0)

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς αποστέλλονται οι παραγγελίες μας;

Το e-shop του ‘’ΜΑ…ΖΕΙ’’ εξυπηρετεί προς το παρόν μόνο τους πελάτες μας εντός Ελλάδας. Τα προϊόντα μας θα σας αποσταλούν στη διεύθυνση που δηλώσατε με Tην fis courier

 

Με ποιον τρόπο μπορώ να πληρώσω;

Προς το παρόν, μπορείτε να πληρώσετε μόνο μέσω αντικαταβολής. Η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό θα είναι σε λίγο καιρό εφικτή. Αυτή η καθυστέρηση οφείλεται στους περιορισμούς κίνησης κεφαλαίων (capital controls).

 

Σε ποιες περιπτώσεις μπορώ να επιστρέψω το προϊόν που παρέλαβα από εσάς;

Επιστροφή προϊόντων γίνεται μόνο για τους παρακάτω λόγους:

  • Έχετε κάνει λάθος παραγγελία. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε εσείς με τα έξοδα αποστολής που θα χρεώσει η εταιρεία courier της επιλογής σας για την επιστροφή των προϊόντων, η οποία πρέπει να γίνει εντός 14 ημερών.
  • Έχετε λάβει άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεται το ‘’ΜΑ…ΖΕΙ’’ με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος. Την επιστροφή την αναλαμβάνει αποκλειστικά η εταιρεία μας και κανονίζει η ίδια για την παραλαβή.
  • Το προϊόν δεν έφτασε σε καλή κατάσταση. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεται το ‘’ΜΑ…ΖΕΙ’’ με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του πρϊόντος και το ‘’ΜΑ…ΖΕΙ’’ σας αποστέλλει το καινούριο προϊόν. Την επιστροφή την αναλαμβάνει αποκλειστικά το ‘’ΜΑ…ΖΕΙ’’ και κανονίζει το ίδιο για την παραλαβή. Το αντίτιμο των παραγγελιών ΔΕΝ επιστρέφεται. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμο κάποιο αντίστοιχο προϊόν με αυτό που παραγγείλατε, το ‘’ΜΑ…ΖΕΙ’’ σας αποστέλλει ένα άλλο προϊόν αντίστοιχης χρηματικής αξίας, το οποίο θα επιλέξετε εσείς.

Για τους προαναφερθέντες λόγους έχετε το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων εντός 14 ημερών και εφόσον αυτά επιστραφούν σε άριστη κατάσταση. (Εξαιρείται η τρίτη περίπτωση όπου έχετε παραλάβει προϊόν το οποίο δεν έφτασε σε σας σε καλή κατάσταση.)

 

Ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου;

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9.00 πμ έως τις 5.00 μμ.

 

Μπορώ να πραγματοποιήσω παραγγελίες μέσω email/fax;

Για τεχνικούς λόγους, παραγγελίες μέσω email και fax ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές.

 

Μπορώ να επιστρέψω προϊόν που αγόρασα από το κατάστημα του ‘’ΜΑ…ΖΕΙ’’;

Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι είμαστε σε θέση να αποδεχθούμε επιστροφή προϊόντος που έχετε αγοράσει ΜΟΝΟ από το e-shop του ‘’ΜΑ…ΖΕΙ’’

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στο newsletter μας.
Όνομα:
Επιλέξτε μια ή περισσότερες κατηγορίες ενημέρωσης:
  • Χρήσιμες συμβουλές
  • Προσφορές
  • Νέα προϊόντα
Ενδιαφέρομαι περισσότερο για προϊόντα των κατηγοριών (επιλέξτε μία ή περισσότερες):
Ενδιαφέρομαι για προϊόντα και νέα των εταιριών: